40% DHURATE per cdo blerje ne Pierre Cardin

40% DHURATE per cdo blerje ne Pierre Cardin. Perfitoni nga oferta e ketij fundviti per te gjitha produktet ne Pierre Cardin Home dhe kombinoni pafund.

Oferta eshte e vlefshme nga dt 15 Dhjetor 2016 – 5 Janar 2017.

pierre-cardin_facebook_cover_121216