Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti Bart

Divan modern me linja thelbësore të karakterizuar nga një baraspeshë interesante midis formës dhe hulumtimit të ergonomisë së përsosur, linjat e saj minimale që mbledhin ulëse të gjera dhe të rehatshme dhe jastëkë të pasmë të bëra prej poliuretani me dendësi të ndryshme për të fituar rehati absolute, janë detajet që e bëjnë Bartin thelbësor dhe një kolltuk shumë të rehatshëm. • Linja elegante minimale. • Tapiceri i mbushur për rehati maksimale. • Modularitet i lartë.

Product Description

Pierre Cardin Esta Bergere