Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Aqua Traspira

Aqua Traspira
 • Pëlhurë Viskoze me trajtim anti-bakterial.
 • Mbushje me fibra anti-alergjike dhe të ajrosëshme.
 • Mbushje 4 cm Memosoft nga të dy krahët.
 • Pëlhurë Insulative
 • Pllakë Elioform 16 cm.
 • Lartësia 24 cm.
 • Category:

  Product Description

  Aqua Traspira