Kontaktoni: +355676000434

IRAN SERAF

Sixhadet IRAN SERAF, e kanë prejardhjen nga Persia, Irani i Sotëm. Karakteristikë e tyre është stili unik konkretisht në pjesën e luleve dhe motiveve floreale të endura në mëndafsh dhe pjesën e fushës të endura në lesh. Kjo ndërthurje materialesh i jep një dritë-hije sixhades në bazë të këndit të shikimit. Dendësia për këtë lloj tipologjie arrin deri në 650 mijë nyje për m2. Për realizimin e një sixhade Iran Seraf duhen afërsisht 1530 orë pune.
Category: