Kontaktoni: +355676000434

Royal-Mëndafsh

Përkthehen ndryshe piktura të endura në pëlhurë. Të tilla sixhade janë krijuar për familjet perandorake. Nga vetë emri që mbartin 'Royal', është sixhade e stilit mbretëror Iranian. Janë të punuara 100% mëndafsh mbi mëndafsh, e cila nënkupton jetë-gjatësi të pafund. Njësixhade e tillë kërkon rreth 14,400 orë pune për tu endur me perfeksion të mahnitshëm, në ngjyrat e larmishme dhe me një dendësi deri në 2 milionë nyje për m2. Karakteristikë e tyre është edhe shkëlqimi që fijet e mëndafshit mbartin në vetvete duke i dhënë 'personalitet të dyfishtë'. Specifike e këtyre sixhadeve është firma e endësit në fund të saj, duke i dhënë vlerën e vërtetë në fushën e artit.
Category: