Kontaktoni: +355676000434

Sixhade FENDI

Këto sixhade janë tendenca e fundit e modës në pjesën e punimeve të dorës, Designed by FENDI. Larmishmëria e ngjyrave, modeleve inovative, dritë-hija që krijohet në bazë të relievit të endur, i bëjnë ndër më të kombinueshmet dhe më praktiket në një ambjent. Materialet e përdorura për këto sixhade janë lesh dhe mëndafsh. Dendësia e nyjeve për këtë lloj tipologjie sixhade-je, arrin në 600 mijë nyje për m2. Për realizimin e një sixhade FENDI duhen afërsisht 1200 orë pune.
Category: