Kontaktoni: +355676000434

BLOG

Si ndikojnë tapetet në shëndetin tonë?

Tapetet mund të përmbajnë ndotës dhe papastërti si: marimangat e pluhurit, mikro-insektet, kacabunjët, grimca ndotëse, elemente të plumbit, sporet e mykut, pesticidet, papastërtitë dhe pluhurat.  Gazrat toksik që ndodhen në ajër mund të mblidhen në pjesë të vogla të cilat ng ...

Arti i të jetuarit mirë.

Arti i të jetuarit mirë. Arti i krijimit të personalitetit për shtëpinë tuaj, në showroom-in e Pierre Cardin Home! Së fundmi, bëmë një eksplorim në showroom, tek Pierre Cardin Home, për të zbuluar historinë dhe karakterin e saj. Është e rrallë të gjesh një markë, vlerat e t ...