Ulje deri ne 50% ne Pierre Cardin Home!!!!!

Eshte koha per te mobiluar shtepine me Pierre Cardin. Nga dt 16 deri ne 29 Nentor ne Pierre Cardin Home do te gjeni deri ne 50% zbritje per mobiljet dhe dysheket dhe nje surprize fantastike per tapetet.Vizitoni Pierre Cardin Home mobiloni shtepine tuaj me stilin dhe elegancen franceze,duke perfituar nga kjo oferte unike.
Zbuloni me shume… ne dyqanet tona ne bllok te Rr Sami Frasheri, ne Citypark si dhe ne show roomin kryesor perballe Citypark
pierre-cardin-facebook-cover1