Uncategorized

Si të zgjedhim një letër murale

Një letër murale mund të shprehë interesat, shijet dhe aftësinë tuaj krijuese. Letrat murale ju japin mundësinë e krijimit të një imazhi të ri të shtëpisë ose biznesit tuaj. Ju mund të ndryshoni të gjithë dekorin e brendshëm vetëm me anë të një letre murale.
Në Pierre Cardin, ne ju japim mundësi të shumta për të zgjedhur madhësitë, imazhet, materialin dhe personalizimin, në mënyrë që të bëni muralin tuaj, sipas dëshirës tuaj. Me të gjitha opsionet që ne ofrojmë, e dini se ku të filloni?
Ku Dëshironi të Vendosni Muralin tuaj?
Muralet duken të shkëlqyera si në mjediset e banimit ashtu edhe në ato të biznesit!

Në shtëpi, letrat murale mund të duken të shkëlqyera në çdo dhomë dhe mund të shërbejnë për qëllime të ndryshme.

Këtu janë disa ide ku mund t’i vendosni:

Krijoni një arratisje nga streset e botës me një letër murale në dhomën tuaj të gjumit.

Bëni hapësirat tuaj të vogla të duken më të mëdhaja, ose hapësirat e errëta, të duken më me dritë me letrat murale.

Shtoni aventura dhe personazhet më të preferuar të fëmijëve në dhomat e gjumit ose dhomat e lojërave të fëmijëve.

Shtoni një mur të theksuar me një model argëtues, në vend të bojës së thjeshtë.

Tek bizneset, letrat murale mund të vendosin tonin për klientët, partnerët dhe punonjësit.

Këtu janë disa ide për përdorimin e pikturave murale në mjedise komerciale:

Zgjeroni markën tuaj duke shtuar letra murale me elementë dhe logot e markës së korporatës.
Krijoni një përvojë relaksuese për punonjësit tuaj me letra murale të cilat të japin ndjesinë e relaksit dhe komfortit.
Shtoni sfonde sezonale në dyqanin tuaj të shitjeve, të cilat i përshtaten stinës dhe koleksionit më të fundit.

Çfarë madhësie është e përshtatshme për dhomën tuaj?


Tek Pierre Cardin çdo letër murale, që bëjmë është një porosi e personalizuar.

Kur përcaktoni se çfarë madhësie të porosisni, mbani në mend se një murale e plotë në mur do të ketë një ndikimin më të madh dhe bie më shumë në sy. Ky është një rast ku madhësia ka vërtet rëndësi. Një mural i pjesshëm i murit do të shtojë ngjyrë, cilësi, interes dhe do të sigurojë një temë në hapësirën tuaj. Sidoqoftë, një mural i plotë i murit do të sigurojë një dramë të jashtëzakonshme dhe do t’ju ndihmojë të transformoni një dhomë nga të mërzitshme dhe të zakonshme në një ambient tepër elegant.

Çfarë materiali duhet të zgjidhni?


Letrat murale Pierre Cardin NUK janë të printuara në letër. Muralet tona janë të punuara sipas zgjedhjes suaj, me materiale të cilësisë më të lartë, rezistente ndaj grisjeve, lagështirës dhe prekjeve.

Mendoni për strukturën dhe shkëlqimin – secili material ofron cilësi dhe përfundim paksa të ndryshëm. Fotografitë priren të duken më së miri në sipërfaqen tonë të lëmuar Eco Bella ™, SmartStick® ose Wallpaper Prepasted, pasi ato ofrojnë imazhin më të mprehtë. Kanavacë përdoret shpesh për piktura murale artistike, për t’u dhënë atyre një pamje ‘artsy’.

A duhet të plotësojnëi ndonjë kod specifik ndërtimi? Materialet tona janë të klasës komerciale, dhe të vlerësuara anti zjarr..

Letrat tona murale do t’i ofrojnë shtëpisë ose biznesit tuaj një pamje të re, rifreskuese dhe të bukur. Me një gamë të gjerë zgjedhjesh, ju mund të zgjidhni atë, që i përshtatet më së shumti stilit dhe interesave tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *