Design trends

Setet e Zyrave: Markat më të njohura për të krijuar një ambient elegant

Rrethoni klientët tuaj dhe veten me stil dhe elegancë. Zgjidhni setet e zyrave  në mënyrë që t’i përshtaten imazhit të markës suaj.

Shumica e kompanive sot e kanë kuptuar rëndësinë e markës. Nëse logoja e kompanisë mund të tregojë historinë dhe vlerat e saj për klientët e mundshëm. Dizajni i brendshëm i zyrës tregon cilësinë dhe rëndësinë që ju i jepni kompanisë , vetes, punonjësve, klientëve. 

Duke punuar në ambiente frymëzuese ju bëheni shembulli që të gjithë duan të ndjekin..

Pierre Cardin  sjell markat më të njohura ndërkombëtare si Zebrano, Doimo Salotti etj, të  cilat ofrojnë mobilje të bukura për zyrë dhe ide për stilin bashkëkohor minimalist, që kombinon elegancën dhe funksionalitetin, pamjen befasuese dhe detaje të thjeshta. Kornizat metalike të lëmuara për dritare të mëdha, poltronë prej lëkure të butë, tavolinë e madhe bashkëkohore dhe dizajn interesant i rafteve duken elegante dhe unik. Të gjitha këto do ti gjeni në setet e zyrave te Zebrano . 

Më poshtë ju ftojmë të njiheni me disa prej këtyre seteve për zyra

Zgjidhni Setin Verona i cili përfshin gjithçka që ju nevojitet për punë intelektuale, kreativitet  dhe pritje zyrtare. 

Zgjidhni Setin Trend për të patur një ambient trendy, modern. 

Zgjidhni Setin Roma për këndin tuaj të pritjes së klientëve. Do ti jepni atyre rëndësinë e duhur. 

Zgjidhni Setin Lisa për më shumë finesë dhe elegancë.

Zgjidhni Setin Bruno  është fantastik nëse nuk keni hapsirë të madhe. 

Zgjidhni Setin Dali për mjë ambient frymëzues dhe Elegant.

Zgjidhni Setin Bolero për një kënd pritje të vogël  por këndshëm. 

Këto ishin vetëm pak nga e gjithë gama që  do të gjeni pranë Pierre Cardin. Zgjidhni setin e zyrës që i përshtatet më së miri stilit tuaj. Markat më të mira në treg i gjeni ekskluzivisht pranë Pierre Cardin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *