Carpets, Decoration, Design trends, Furniture, Letra Murale

Është koha për tapet, dhe Pierre Cardin ka një surprizë për ju!

Pierre Cardin - 40% Ulje

Pierre Cardin Home përfaqësuesi ekskluziv i Pierre Cardin, sjell koleksionin më të madh të sixhadeve autentike handmade dhe tapetëve industrial në Shqipëri; Me rastin e 1 vjetorit të hapjes, vjen këtë shtator me ofertën deri në 40% ulje, deri në datën 30 Shtator!

Oferta është e vlefshme për të gjitha brandet ekskluzive të Pierre Cardin për tapetët Bambu natyrale, Sixhadet artizanale, mobiljet – Pierre Cardin, Doimo Salotti, Zebrano, Lutra, letrat murale dhe aksesorët ndriçues, biankeri dhe aksesorë dekorues.

Si gjithmonë afër jush me trendet më të fundit, për ta bërë shtëpinë, ambientin më të dashur e të ngrohtë.  

Cilësi maksimale, dizajne unike, të gjitha me 20% – 40% ulje .

Oferta zgjat deri me 30 Shtator! NXITONI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *