Uncategorized

Pierre Cardin Feston 1 Vjetorin në Delijorgj

Pierre Cardin Feston 1 Vjetorin me 40% ulje tek çdo produkt!

Është një vit historik për Pierre Cardin dhe festa ishte po ashtu historike.

Marka Pierre Cardin mbushi plot 1 vit nga data e hapjes në kompleksin Delijorgji dhe për të shënuar këtë rast, miq, të ftuar dhe klientët besnik u mblodhën bashkë për të festuar!

Pierre Cardin është kompania më e madhe ekskluzive e tapetave dhe sixhadeve artizanale unike në Shqipëri dhe më gjerë. Ndër të tjera Pierre Cardin ka marrë ekskluzivitetin e emrave ndërkombëtar brenda industrisë së arredimit të ambienteve dhe linjave interior design nga e gjithë bota. Të gjitha mobiljet dhe produktet e Pierre Cardin janë me një standard të vërtetuar të cilësisë, si rezultat i materialit elitar dhe teknologjive më të fundit në prodhimit të tyre. Pierre Cardin Home është bota magjike e klasit, që ofron çdo ditë tendencat më të fundit të modës në industrinë e arredimit.

Më poshtë do të gjeni galerinë e fotove me momentet më pikante, të ftuarit dhe të gjithë të pranishmit. #1vitPierreCardin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *