Furniture

Kënd divanesh nga Zebrano

Zebrano

Nga të gjitha dhomat në shtëpi ose apartament, dhoma e ndenjes të jep mundësinë për më shumë kreativitet dhe eksperiment në interior dizajnin e saj. Rolin më të rëndësishëm e luan këndi i divaneve që do të vendsni në dhomë. Një kënd divanesh është mobilja më e madhe dhe më e rëndësishme që do të blini për shtëpinë dhe do të përcaktojë skemën e interior dizajnit që ju keni zgjedhur.

Një kënd divanesh perfekt

Gjetja e divanit më të mirë për dhomën e ndenjes është thelbësor për një skemë të suksesshme interiori. 

Një kënd divanesh jo vetëm që duhet të duket mirë dhe të përputhet me stilin tuaj, por gjithashtu duhet të sigurojë një hapësirë tërheqëse ku mund të relaksoheni dhe të çlodheni. Dhoma e ndenjes do të kthehet në një vend praktik, të përshtatshëm për stilin tuaj të jetesës, gjithashtu do të ofrojë rehati dhe funksionalitet në përditshmëri.

Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur kërkoni për kënd divanesh perfekt për  dhomën tuaj të ndenjes ndër to mund të përmendim:

  1. Zgjedhja e tapicerisë si lëkure apo tekstili
  2. Mënyra e ndërtimit të sediljeve, prerje e drejtë, e mbushur, lineare etj
  3.  Lartësia e këmbëve të divanit, lartësia e ngritur në cm nga toka
  4. Faktorë të tjerë si madhësia, multifunksionaliteti, dizajni etj

Vendi më i mirë për të blerë një kënd divanesh në Shqipëri është Pierre Cardin Home. Aty do të gjeni një koleksion unik divanesh dhe kolltuqesh nga bandi prestigjoz Zebrano.

Këndet e divaneve Zebrano karakterizohen nga linja të pastra, ngjyra neutrale, sedilje komode e të thella që ju lejojnë të uleni e të relaksoheni siç duhet, çdo pjesë në një hapësirë moderne duhet t’i shërbejë një qëllimi të qartë komoditetit dhe mbështetjes maksimale. 

Këtë parim ndjek Zebrano me këndet e divaneve me cilësi premium, të cilat janë luksoze, bashkëkohore dhe me dizajne unike.

Një kënd divanesh nga Zebrano është një opsion i shkëlqyeshëm për një dhomë ndenjeje të madhe, me njësi sedilje modulare që ju lejojnë të ndryshoni konfigurimin e divanit për t’iu përshtatur më mirë nevojave tuaja për divane, pra ju lejon të shtoni sa më shumë seksione duke krijuar një divan në proporcion me madhësinë e dhomës. 

Disa nga këndet e divaneve të Zebranos janë: 

• Kënd divanesh Quintus
• Kënd divanesh Velovis
• Kënd divanesh Zenonis
• Kënd divanesh Ifestus
• Kënd divanesh Sentinus
• Kënd divanesh Diego
• Kënd divanesh Hecuba
• Kënd divanesh Penelope
• Kënd divanesh Marachesh
• Kënd divanesh Alysee
• Kënd divanesh Casablanca

Keto janë vetëm disa nga këndet unike të Zebranos, për më shumë modele vizitoni showroom-in tonë në Pierre Cardin Home Albania. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *