Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti gregory

Ky kolltuk karakterizohet nga një ekuilibër interesant midis elegancës estetike dhe lehtësisë së përdorimit që i lejon Gregory të luajë rolin e protagonistit kryesor të çdo mjedisi. Një arsye që e dallon modelin Gregory është mundësia e futjes së tavolinave prej metali drejtkëndëshe ose formëshe në strukturën e tij ose kanaletet në mes të elementeve përbërës, duke krijuar një përdorim të rehatshëm dhe një dizajn tepër të këndshëm. • Gregori vjen si kombinim i përsosur i dizajnit dhe komfortit maksimal. • Mbështetëse të larta me një vijë të pjerrët dhe tërheqëse. • Disponueshmëria e formave të ndryshme të tavolinave anësore që duhet të vendosen midis elementeve përbërës të strukturës së Gregory.

Product Description

Pierre Cardin Retro Bergere