Kontaktoni: +355676000434

Contact


KONTAKT:

Nr Cel: +355 67 600 0434

Email: showroom@prestigehome.al

Shqipëri:

1-Autostrada: Tiranë - Durrës, Km.12 Vorë AL, 1032, Albania

2-Rr. Sami Frashëri, ish-blloku, Tiranë

3-Lagjja Bahcallëk, Shkodër

Social Media

Na ndiqni dhe qëndroni të azhurnuar me të gjitha njoftimet dhe ofertat tona:

Facebook
Twitter
Instagram