Kontaktoni: +355676000434

Pierre Cardin e ka filluar aktivitetin ne Shqiperi qe ne 2010 me shitjen e tapetave dhe me pas e zgjeroi aktivitetin e tij ne mobilje, dysheke dhe aksesore Pierre Cardin.

Ne qershor te 2014 Pierre Cardin Home vjen me showroomin prej 3000m2 qe gjendet ne autostraden Tirane Durres km 12,perballe me City Park.

Ne showroom i eshte kushtuar nje vemendje e vecante sixhadeve qe jane punime artizanale te thurura vetem me materiale leshi dhe mendafshi natyral te cilesise me te mire,dhe qe vijne per here te pare ne nje ekspozite te vetme.