Për ti ardhur në ndihmë të gjithë klientëve tanë nga situata e krijuar Pierre Cardin ofron 30% ulje per tapetet dhe mobiljet ne blerjen tuaj te rradhes. Plotësoni të dhënat ruani kuponin dhe përfitoni 30% ulje në dyqanet Pierre Cardin.

PLOTESO FUSHAT E ME POSHTME PER TE PERFITUAR KUPONIN