CLUB

Divan modern dhe origjinial

Divan modern dhe origjinial

Divan që përfaqëson në mënyrë perfekte lidhjen ndërmjet elegancës dhe dizajnit ekskluziv. Kjo e vënë në pah nëpërmjet formave te tij dhe harmonia që krijon. Ideal për sallone moderne më një prekje të rëndësishme klasi.

Cilësia shumë e mirë e materialeve, finesa e qepjes dhe prodhimi artizanal i japin një pamje tjetër tashmë dhomës tuaj të ndenjes. Detajet nuk përfundojnë sepse edhe këmbët e Club kanë sharmin e tyre me një prerje elegante të veshura në alumin.

KERKO INFORMACION

    club-contatti-750x900