Kevin

Një kënd për të gjithë familjen

Kevin është një kënd në tekstil i lëvizshëm, i përshtatshëm edhe për familje të mëdha. Elementët në dispozicion në katalog lejojnë që këndi Kevin të konfigurohet në bazë të dimensioneve të dhomës dhe stilit të shtëpisë tuaj. Format lineare e bëjnë atë këndin perfekt për dhomën tuaj të ndjenjes.

Ndërmjet opsioneve që mund të kompletoni këndin është gjithashtu edhe një krevat komod nga 140 deri në 160 centimetra që është shumë i përshtatshëm në rastet që ju nevojitet një krevat më shumë për miqtë që duan të kalojnë natën tek ju.

 

Shumë elementë për të plotësuar kërkesat tuaja

 

  • Qepje elegante që përcaktojnë edhe linjat e këndit
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk Kevin)
  • Ndërmjet elemetëve të disponueshëm është e mundur që të zgjedhim format e ndryshme të këndit, të harkuar apo me mbështetëse.
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.

 

 

 

KERKO INFORMACION

    kevin-inf-divani-in-tessuto