Leonard

Divan me një stil urban me librari

Leonard bashkon komoditetin e divanit me elegancën dhe estetikën e një bazamenti në dru. Një vepër e arredimit me një cilësi të lartë artizanale, ku materiale të ndryshme takohen dhe kombinohen për të na dhënë një zgjidhje origjinale dhe ekskluzive.

 

Një dizajn modern, efikas që dallon në sytë edhe të kritikëvë. Baza në dru i jep një elegancë të veçantë dhe lidhet me ndenjëset të qepura në detaj. Kombinimet për Leonard janë të pafundme, për t’ju përshtatur kërkesave tuaja.

 

Aksesorët dhe libraria në dru harmonizohen me ndjenjëset në mënyrë shumë natyrale, duke krijuar një mobilje me klas por edhe shumë funksionale. 

 

Mobilje, librari dhe divan së bashku

 

  • I përbërë nga librari dhe aksesorë
  • Shumë elementë që lejojnë të keni zgjidhje pafund
  • Tavolinë kënd
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk Leonard).
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.

KERKO INFORMACION

    leonard-contatti-750x900