Logan

Një divan që ndjek stilin tënd modern

Logan është një divan me një dizajn minimal dhe zgjidhje stilistike që përshtaten lehtësisht me ambjentin tuaj modern. Ndjesia që krijohet midis materialeve i jep këtij divani jo vetëm një stil inovativ por edhe edhe një ndërthurje interesante me funksionalitetin.

 

Hijeshia e këtij divani në tekstil gjendet tek zgjedhja që kanë bërë artizanët në qëndisjen e tij dhe ngjyrat që krijojnë kontrast.

 

Krahët janë plotësisht të veshura dhe mbështetëset mund të vendosen sipas dëshirës duke ju përshtatur stilit dhe kërkesave tuaja. 

 

Një zgjedhje elegante për sallonin tuaj

 

  • Qepje elegante dhe ngjyra në kontrast
  • Model tërësisht i lëvizshëm
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk Logan)
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.
  • Mund të përzgjidhni midis këndit dhe divanit

KERKO INFORMACION

    logan-contatti-750x900