Soprano

Divan me një stil provincial

Soprano është modeli që nuk i druhet kohës, besnik traditës që e vë theksin tek detajet dhe zgjedhja e materialeve.

 

Një divan në stilin francez, shabby chic për një prekje të rafinuar për sallonin tuaj në dy versione: normal ose soft.

 

Soprano normal ka një linjë më moderne me dy jastëkë të mëdhenj me pendë. Soprano soft karakterizohet nga një mbështetëse më jastëkë më të vegjel, gjithmonë me pendë që i japin një pamje pak më klasike dhe romantike.

 

Kujdesi tek detajet

 

  • Mbështëse e dyfishtë
  • Klasik në çdo detaj
  • Model tërësisht i lëvizshëm
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk Soprano)
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.

KERKO INFORMACION

    soprano-contatti-750x900