York

Divan me një stil elegant

Ky model ekskluziv i divanit të bën për vete falë zgjedhjeve stilistike që janë përshtatur në të si p.sh.: krahu i strukturuar që inkorporon jastëkun në brendësi dhe këmbët e sofistikuara prej metali të prerë me lazer.

 

Mbështetëse e butë, ndenjëse komforte, qëndisje elegante nga artizanë karkterizojnë çdo detaj të këtij divani me një stil Made in Italy. Gama e gjerë e zgjedhjeve të tekstilit dhe elementëve përbërës lejojnë që të përmbushë kërkesat e çdo klienti dhe të arredoni zonën tuaj të ndenjes ashtu si ju preferoni.

 

Të personalizosh me gusto

  • Mbështetëse dhe ndenjëse të realizuara me densitet dopio
  • Këmbët me bazament metali
  • Model plotësisisht i lëvizshëm
  • Veshje tekstile (pambuk dhe fije natyrale), mikrofibra të papërshkrueshme nga uji dhe me efektin anti-njollë (Po po njollat tuaja nuk do të duken tëk York).
  • Mund ti kërkohet konsulentit që të koordinoni tekstilin me jastëkët.

KERKO INFORMACION

    york-contatti-750x900