Kontaktoni: +355676000434
Tapetat e Bambusë karakterizohen nga materiali natyral i perdorur për endjen e tyre. Dendësia shume e lartë e cila fillon nga 1,000,000 fije deri në 2,000,000 fije për m2. Dizajnet janë të shumta duke filluar nga modernet lisho ose me pak dizajn, deri tek versionet neo-klasike dhe tërësisht klasike. Teknologjia e përpunimit të këtyre tapetave është teknologjia e fundit në teknikat e endjes dhe prodhimit të tapetave. Një tjetër veçori e tapetave të Bambusë, është që një pjesë e proçesit të thurjes dhe kompletimit përfundimtar të tyre bëhet nga dora e njeriut.