Showing 13–24 of 43 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L001D

119.00599.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus sjell thjeshtësinë dhe i shton freskinë çdo hapësire. Materiali i përdorur është akrilik. Një
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L012A

190.00599.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus, të prodhuara me material akrilik, anti-bakterial dhe anti-mykotik vjen në cilësi premium. Koleksioni i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L012H

190.00599.00
Koleksioni Lootus sjell thjeshtësinë dhe i shton freskinë çdo hapësire. Materiali i përdorur është akrilik. Një koleksion i certifikuar nga
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L012K

190.00599.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus, anti-mykotik dhe anti-bakterial vjen në harmoni të plotë me natyrën! Këto tapete dhe rrugica
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L014A

95.00458.00
Koleksioni Lootus i prodhuar me material akrilik sjell thjeshtësinë dhe i shton freskinë çdo hapësire.  Një koleksion anti-mykotik dhe anti-bakterial
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L014K

95.00292.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus anti-mykotike dhe anti-bakteriale vijnë në harmoni të plotë me natyrën! Të certifikuara nga oeco-tex,
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L016A

171.00369.00
Tapeti dhe rrugica Lootus të certifikuara nga oeco-tex, vijnë në cilësi premium dhe sjellin në çdo ambjent thjeshtësi dhe freski.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Lootus L018E

119.00599.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Lootus të certifikuara nga oeco-tex, sjellin thjeshtësinë dhe i shtojnë freskinë çdo hapësire. Materiali i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ33H

162.00783.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Magnifique, i certifikuar nga oeco-tex, me cilësi premium. Materiali i përdorur është akrilik me fibra
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48E

169.00799.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Magnifique, me ngjyra të ngrohta që sjell komoditet dhe harmoni në çdo ambient vjen për
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48J

325.00786.00
Tapeti dhe rrugica Magnifique e prodhuar me material akrilik dhe fibra tencel, është anti-mykotike dhe anti-bakteriale. E çertifikuar nga oeco-tex
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48K

169.00799.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, të çertifikuara nga oeco-tex, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo