Showing 25–36 of 42 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ48M

162.00789.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Tapeti dhe rrugica
tapet
Close

Tapet / Rrugica Magnifique MQ53J

169.00799.00
Tapeti dhe Rrugica Magnifique, vijnë me ngjyra të ngrohta që sjellin komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Tapeti dhe rrugica
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT20A

186.00589.00
Koleksioni Monet sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Materiali i përdorur është akrilik. Çertifikuar nga oeco-tex, me cilësi premium.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT20B

186.00899.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Monet sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Materiali i përdorur është akrilik dhe janë
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT20E

186.00899.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Monet sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj dhe vjen për ju me cilësi premium.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT22B

186.00899.00
Tapeti dhe rrugica Monet MT22B sjellin një ndryshim elegant në ambientin tuaj dhe janë të certifikuara nga oeco-tex.  Materiali i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT24A

186.00930.00
Koleksioni Monet i certifikuar nga oeco-tex sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Materiali i përdorur është akrilik dhe ky
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT24B

186.00899.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Monet të bëra me material akrilik vijnë në harmoni të plotë me natyrën. Të certifikuara
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT39A

189.00899.00
Tapeti dhe rrugica Monet, anti-mykotik dhe anti-bakterial sjellin një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Materiali i përdorur është akrilik. Një
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT39B

186.00570.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Monet të bëra me material akrilik janë të certifikuara nga oeco-tex.   Vijnë në harmoni të
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT39C

179.00899.00
Tapeti dhe rrugica Monet të bëra me material akrilik dhe të certifikuara nga oeco-tex sjellin një ndryshim elegant në ambientin
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT43B

186.00899.00
Koleksioni Monet i bërë me material akrilik dhe i certifikuar nga oeco-tex sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj.   Vjen