Showing 37–48 of 50 results

Show sidebar
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT39C

179.00899.00
Tapeti dhe rrugica Monet të bëra me material akrilik dhe të certifikuara nga oeco-tex sjellin një ndryshim elegant në ambientin
tapet
Close

Tapet / Rrugica Monet MT43B

186.00899.00
Koleksioni Monet i bërë me material akrilik dhe i certifikuar nga oeco-tex sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj.   Vjen
tapet
Close

Tapet / Rrugica Nero N002B

163.00754.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Nero të prodhuara me material akrilik sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Koleksion i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Nero NO07A

223.001,079.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Nero të prodhuara me material akrilik vjen për ju me një cilësi premium. Koleksion i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Otantik E012A

155.00748.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Otantik sjell një linjë tërheqëse, të përshtatshme për një ambient modern ose klasik. Materiali i
tapet
Close

Tapet / Rrugica Otantik E012B

155.00748.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Otantik me material akrilik sjell një linjë tërheqëse, të përshtatshme për një ambient modern ose
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04A

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette sjell një dizajn shumëngjyrësh me motive unike, për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit.
tapet
Close

Tapet / Rrugica Palette PA04C

163.00789.00
Koleksioni i tapeteve dhe rrugicave Palette është krijuar për t’i shtuar ngjyra hapësirave të banimit me fijet e tij shumëngjyrëshe
tapet
Close

Tapet Ikon IK01D

279.00
Koleksioni i tapeteve Ikon anti-mykotik dhe anti-bakterial vjen në harmoni të plotë me natyrën! Me një prekje moderne dhe tekstur
tapet
Close

Tapet Lootus L001B

199.00599.00
Tapeti Lootus, i certifikuar nga oeco-tex dhe i prodhuar nga material akrilik sjell thjeshtësi dhe freski në çdo hapësirë. Tapeti
tapet
Close

Tapet Magnifique MQ25H

194.00881.00
Koleksioni Magnifique një linjë me ngjyra të ngrohta sjell komoditet dhe harmoni në çdo ambient. Materiali i përdorur është akrilik
tapet
Close

Tapet Nero N011A

500.00759.00
Tapeti Nero i certifikuar nga oeco-tex  sjell një ndryshim elegant në ambientin tuaj. Prodhuar me material akrilik dhe me cilësi