Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti Alioth

Category:

Product Description

Kolltuku Alioth me një linjë ekskluzivisht elegante dhe të lehtë, i përshtatshëm për çdo lloj ambjenti. Modeli karakterizohet nga forma e saj e rrumbullakët dhe mjeshtëria e qepjes dhe e kopsitjes e mbushjes e cila është plotësisht e punuar me dorë nga tapicierët ekspertë. Në dispozicion në modelin linear ose modular. Në versionin linear është gjithashtu e mundur të vendoset shtrati me anë të proçesit mekanik. Midis zgjedhjes së gjerë të modeleve që përbëjnë koleksionin Alioth, ne gjithashtu gjejmë një ndenjëse teke e shtrirë e cila është tepër elegante dhe ekskluzive.

• Qepje dhe kopsitje me dorë.
• Disponueshmëria e madhësive të ndryshme të kolltuqeve dhe elementeve modulare.
• Koleksioni përfshin një ndenjëse-shtrat, tepër elegante dhe ekskluzive.