Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Apollo Outlast

Për gjumë pa ndërprerje me nxehtësi ideale!
Apollo Outlast me shtresën e veçantë të sfungjerit, shpërndan presion të barabartë në trup. Prandaj qarkullimi i gjakut mbetet normal dhe lëvizjet e rregullta të pavullnetshme minimizohen. Nëpërmjet kapsulave rregulluese termike në pëlhurë, dysheku thith, ruan nxehtësinë e tepërt dhe balancon nxehtësinë sipas temperaturës së trupit. Kështu që përjetohet një efekt mikro-klime duke parandaluar nxehtësinë e tepërt dhe djersitjen. Apollo Outlast ka lartësi 24 cm dhe 12 vjet garanci.
Category:

Product Description

Për gjumë pa ndërprerje me nxehtësi ideale!
POROSIT TANI / PAGUAJ CASH