Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Aqua Care

Aqua Care
 • Fibra dhe pëlhurë Viskoze
 • Mbushje Aqua Memory 2 cm
 • Mbushje me fiber me butësi maksimale.
 • Pëlhurë Insulative
 • Pllakë Aqua Memory 2 cm
 • Pllakë Elioform 20 cm.
 • Lartësia 25 cm.
 • Category:

  Product Description

  Aqua Care