Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Aqua Comfort

Aqua Comfort
 • Fibra dhe pëlhurë Viskoze
 • Mbushje me fibra anti-alergjike dhe të ajrosëshme
 • Mbushje Aqua-Gel
 • Mbushje Aqua Memory 2 cm
 • Mbushje MemoSoft 2 cm
 • Pëlhurë Insulative
 • Pllakë Aqua Memory 5 cm
 • Pllakë Elio Soft 15 cm.
 • Mbushje ElioForm
 • Lartësia 26 cm
 • Category:

  Product Description

  Aqua Comfort