Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Aqua Safe

Aqua Safe
 • Pëlhurë Viskoze me trajtim anti-bakterial.
 • Mbushje Aqua Memory 2 cm.
 • Mbushje me fibra anti-alergjike dhe të ajrosëshme.
 • Pëlhurë Insulative
 • Pllakë Elioform 18 cm.
 • Lartësia 21 cm.
 • Category:

  Product Description

  Aqua Safe