Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Aqua Sonno

Aqua Sonno
  • Pëlhurë Viskoze me trajtim anti-bakterial.
  • Mbushje me fibra anti-alergjike dhe të ajrosëshme.
  • Mbushje Elio Soft
  • Pëlhurë Insulative
  • Pllakë Elioform 16 cm
  • Lartësia 24 cm.
Category:

Product Description

Aqua Sonno