Kontaktoni: +355676000434
Sale!

Dysheku Pierre Cardin Florencia

FLORENCIA:
 • Fibra dhe Materiale të stilit Pierre Cardin trajtuar me vaj Argan.
 • Mbushje me Aqua Memory 2 cm
 • Mbushje me Elioform
 • Pëlhurë insulative
 • Pllakë në Elioform 18 cm
 • Mbushje me Memosoft 4 cm
 • Sistem Ajrosje.
 • Lartësia 24 cm
 • Category:

  Product Description

  Florencia

  Additional information

  Dimensions 220 × 150 × 20 cm