Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Giotto Plus

Giotto Plus
 • 100% fibra dhe pëlhurë pambuku
 • Mbushje me fibra anti-alergjike dhe të ajrosëshme.
 • Mbushje ElioForm 1 cm
 • Pëlhurë Insulative
 • Pllakë Elioform 16 cm
 • Lartësia 18 cm
 • Category:

  Product Description

  Giotto Plus