Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Notre Dame

Nënshkrimi i shëndetit!
Ekspertët e gjumit shpjegojnë se arsyeja pse truri nuk përjeton gjumë të vazhdueshëm e të thellë është për shkak të çrregullimeve të lëvizjeve të pavullnetshme. Këto lëvizje shkaktojnë ndërprerjen e gjumit REM (lëvizja e shpeshtë e syve) dhe pengon sistemin nervor i cili ka nevojë të punojë tre herë më shumë natën sesa ditën. Gjatë kësaj periudhe në të cilën trupi rinovon veten, dysheku Notre Dame shpërndanë në mënyrë të barabartë balancën e trupit nëpërmjet shtresës, së vecanë memory. Në këtë mënyrë qarkullimi i gjakut në trup i kthehet normalitetit dhe gjumi REM përjetohet në mënyrë të përkryer. Dysheku Notre Dame mund te lahet me 30 gradë falë këllëfit lehtësisht të lëvizshëm. Vecoritë higjenike të pelhurës pengojnë mykut dhe insektet e shtepisë. Kështu që dysheku është totalisht higjenik. Qelizat e hapura te shtresës memory dhe materiali fleksibël Eliosoft janë të kombinuara së bashku. Notre Dame ka lartësi 24 cm dhe 12 vjet garanci
Category:

Product Description

Nënshkrimi i shëndetit!