Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Versailles

Harmonia perfekte e dizajnit dhe estetikës me gjumin!
Versailles mbron formën natyrale të shpinës falë materialit të mbushjes Eliosoft dhe shtresës së sfungjerit memory. Falë vecorive të qelizave të hapura me shtresë memory, perjetoni depërtueshmëri maksimale të ajrit. Ekspertet e fjetjes tregojnë se duke u zgjatur koha e gjumit të thellë, numri i qelizave te riprodhuara eshte i lartë. Qelizat rrotulluese janë arsyeja kryesore për ta mbajtur trupin të ri dhe të shëndetshëm. Materialet e përdorur për prodhimin e Versailles e përmbushin këtë angazhim në mënyre të perkryer. Versailles ka 22 cm lartësi dhe 12 vjet garanci
Category:

Product Description

Harmonia perfekte e dizajnit dhe estetikës me gjumin!