Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Saint Denis

Modë, dizajn dhe shëndet
Eksperimentet laboratorike për gjumin përshkruajnë se gjumi i dobët mund të shkaktojë çrregullime të tilla si hipertensioni,atak i zemrës, paralizë celebrale dhe diabetin. Në sajë të pëlhurës Baycent dhe aromës së livandos Saint Denis ofron gjumë të rehatshëm dhe cilësor si fizik ashtu dhe mendor. Sfungjeri memory i gjendur nën perlhurën Baycent, garanton harmoni të plotë të trupit me dyshekun. Struktura 3D ofron anatomi ideale për kokën trupin dhe këmbët. Me anë të mbushjes me materiale anti alergjike, Saint Denis garanton gjumë cilësor me kanale ajrimi të veçanta. Kombinimi i ajrimit dhe lateksit të ujit nuk i jep mundësi prodhimit të baktereve, mykut dhe insekteve të shtëpisë. Saint Denis ka lartësi 22cm dhe 12 vjet garanci.
Category:

Product Description

Modë, dizajn dhe shëndet!