Kontaktoni: +355676000434

Dysheku Pierre Cardin Vitality

Një ide klasike që bie në sy!
Vitality është një dyshek ideal Pierre Cardin me material Eliososft me bazë ujore, strukturë 3-zonëshe, pëlhure Baycent e cila parandalon riprodhimin e baktereve dhe fungjeve, aromë lavandoje që siguron një qetësi fizike dhe mendore. Veçoritë higjenike të Vitallity pengojnë zhvillimin e mykut. I strukturuar ne 3 zona në të cilat janë përdorur materiale të ndryshme për kokën, trupin dhe këmbët, mbron harkimin e shtyllës kurrizore. Minimizon ndjesinë e dhimbjes dhe të humbjes së energjisë. Vitality ka lartësi 24 cm dhe 12 vjet garanci.
Category:

Product Description

Një ide klasike që bie në sy!