Kontaktoni: +355676000434

Floyd

Tavolinë kafe me një formë minimaliste dhe të pastër. Struktura rrethore në metal të punuarme material me cilësi të lartë të drurit me rimeso ose punim me përmbajtje betoni ose lustër. Guri gri vjen në dispozicion në madhësi të vogla.
Category: