Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti Byron

Product Description

Byron përfaqëson luksin autentik falë punimeve të cilësisë së lartë dhe qepjen dhe kopësitjen me dorë në përputhje të plotë të traditës së “Kolltuqeve Chesterfield”. Një ekzekutim me mjeshtëri të përsosur, një bukuri unike dhe padyshim joshës në stil, Byron bën çdo hapësirë të duket që i përket stilit të lartë. Mjeshtëria e rafinuar nuk e pengon rehatinë në qëndrimin ulur për shkak të kopësitjeve përdorur në kornizën mbështetëse dhe ndenjëset e tij. Kolltuk me madhësi të disponueshme në vetëm një tek dhe katër madhësi të ndryshme kolltuku. Vjen vetëm në versionin linear.

• Punime të rafinuara dhe unike për një stil tepër luksoz.
• Kopësitje dhe qepje e hollë me dorë.
• Kolltuk tek me madhësi komode dhe në katër madhësi kolltuku linear.