Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti Clark

Product Description

Luksoze, elegante dhe e rehatshme, janë mbiemra që e përshkruajnë këtë kryevepër të propozuar nga Doimo Salotti, vetëm për shijet e rafinuara. Kopsat e pozicionuara thellë duke i dhënë reliev në sipërfaqen e tij, e bëjnë këtë kolltuk unik. Ky është një set që ju përqafon dhe ju fton për t’u çlodhur në ndenjëset e saj të mëdha mbështetur në jastekët e rehatshëm.
Struktura e veshur me lëkurë, përfshin një përzierje me pëlhurën e butë, duke e vënë theksin tek karakteri i pazakontëtë tij. Një kombinim perfekt i materialeve dhe formave moderne dhe të lakuara që e bëjnë një domosdoshmëri për hapësirat tuaja.
• Linja mbështjellëse me dizajn ekskluziv vetëm për Clark.
• Kornizë lëkure, edhe për jastekët dhe ndenjëset. Gjithashtu ndenjëse pëlhure.
• Struktura Retro.