Kontaktoni: +355676000434

Doimo salotti Denver

Product Description

Balancat delikate midis inovacionit dhe traditës, janë elementet dalluese të Denver. Forma e veçantë e mbështetëses anësore dhe linjat e theksuara i japin modelit një personalitet të fortë.

• Mbështjellëse elegante mbi mbështetësen anësore.
• Jastekët e ndenjësve të bëra nga burime poliuretani dhe të tjera.
• E disponueshme me një kolltuk linear ose modular.