Kontaktoni: +355676000434

Kolltuku Daimon

Product Description

Koleksioni më i preferuar i 2017, që sjell delikatesën drejt modernizmit dhe ndërthurjen e mobiljeve me elegancën arkitekturore. Daimon po ju pret që të krijoni atmosferën e duhur për ëndrrat tuaja dhe të shndërrohet në interpretimin ideal të elegancës në shtëpinë tuaj nëpërmjet estektikës së saj unike.
Një linjë e re e krevateve. Që nga 2017, strukturat e krevateve po ndryshojnë tërësisht. Ndërthurja e drurit, metalit dhe lëkurës tek koka dhe trupi i krevatëve, do të reflektojë punën e jashtëzakonshme të këtyre materialeve.