Kontaktoni: +355676000434

Kolltuku Sentinus

Product Description

Sentinius, bërja realitet e ëndrrave tuaja. Reflektim i natyrës ftuese me një emocion deri diku naiv. Rikthimi fantastik i toneve të ngjyrës kafe. Ne shpesh përballemi me blutë e errëta, të kuqen dhe ngjyrat e ndezura si tonet e limonit dhe jeshile. Por, ketu ekziston një ngjyre e tillë, që mesa duket do të jetë e preferuara jonë. Gria dhe tonalitetet e saj do të nxisin imagjinatën në ambjentet tona dhe ngjyra kafe do të jetë kurora e dekorimit. Tekstili i zgjedhur për veshjen e kolltuqeve, është konceptuar që ju të përjetoni komfortin që në momentin e parë, preçizitetin në forma dhe qepje si dhe harmoninë midis këmbëve të kolltuqeve dhe atyre të tavolinës së ngrënies. Tavolina e ngrënies, e harmonizuar me teksturën e natyrale të mermerit, do të përbëjë hapësirën tonë të pa zëvendësueshme të takimit dhe tryezave dhe darkave të shijshme.