Kontaktoni: +355676000434

Penelope

Product Description

Penelope pasqyron një imazh elegance nëpërmjet ngjyrave të buta dhe dizajnit plot stil. Ndriçuesit, tek të cilët ka ndërthurje të elementit dru me dritën e lehtë, theksojnë harmoninë e toneve pastel të Penelope dhe dritëhijet e ngjashme si dhe kontrastin me tonet e errëta në mure.