Kontaktoni: +355676000434

Penelope

Categories: ,

Product Description

Set Kolltuqesh Penelope Zebrano

Penelope pasqyron një imazh elegance nëpërmjet ngjyrave të buta dhe dizajnit plot stil. Ndriçuesit, tek të cilët ka ndërthurje të elementit dru me dritën e lehtë, theksojnë harmoninë e toneve pastel të Penelope dhe dritëhijet e ngjashme si dhe kontrastin me tonet e errëta në mure.