Kontaktoni: +355676000434

Daimon

Categories: ,

Product Description

Set Kolltuqesh Daimon Zebrano

Koleksioni më i preferuar i 2017, që sjell delikatesën drejt modernizmit dhe ndërthurjen e mobiljeve me elegancën arkitekturore. Daimon po ju pret që të krijoni atmosferën e duhur për ëndrrat tuaja dhe të shndërrohet në interpretimin ideal të elegancës në shtëpinë tuaj nëpërmjet estektikës së saj unike.