Kontaktoni: +355676000434

Cratos

Product Description

Cratos, nëpërmjet detajeve të mprehta dhe të theksuara, përmbledh sinergjinë e të bërit një të së shkuarës me stilin modern. Tendencat e modës për këtë sezon, është e ideuar me një ndërthurje të lehtë të toneve bezhë dhe kafe, të pasqyruar nga brandet më të famshme ndërkombëtare në 2017. Ngjyrat e tokës, absolutisht të pa zëvndësueshme, bezhat e lehta dhe tonalitetet e grurit, zënë vendin e tyre në shtëpitë tona dhe në të gjithë botën e modës. Dizenjuesit dhe arkitektët e vitalizojnë stilin e viteve 80′ si slogani “oldies but goldies” nëpërmjet aksesorëve shkëlqyes dhe ndriçues. Si rrjedhojë e këtij vlerësimi, aksesorët e tillë, janë përdoru në masë të gjerë.