Adrasan

Koleksioni Adrasan ka si element dallues prezencën e toneve të çelëta dhe dizajneve moderne dhe abstrakte. Mund të përshtatet lehtësisht në ambjentet tuaja dhe pavarësisht toneve të çelëta, teknologjia e endjes dhe fibrat e përdorura e bëjnë atë lehtësisht të pastrueshëm.